دكتر پيام فرحبخش متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: تنها ايرادي كه ميتوان از ميگو گرفت اين است كه كلسترول آن بالاست و چربي خوب امگا3 كه در غذاهاي دريايي موجود است در ميگو كمتر يافت ميشود.
وي اظهار داشت: ميگو را علت كلسترول بالا يك منبع خوب پروتئيني توصيه نميكنيم و بيشتر آن را به منبع چربي شبيه ميدانيم ولي در حد مصرف گهگاه ايرادي ندارد.
وي در ادامه گفت: مصرف مداوم ميگو موجب بالا رفتن كلسترول بد و پايين آمدن كلسترول خوب ميشود.
فرحبخش عنوان كرد: ميگو بسيار زود فاسد ميشود بنابراين بلافاصله بعد از صيد بايد فريز شود به همين علت توجه داشت زماني كه ميگو باز مي شود نبايد بوي نامطبوع داشته باشد.
وي تصريح كرد: ميگو حاوي روي و مقداري آهن همچنين ويتامينهاي محلول در چربي مثل A و D است.
وي درپايان گفت: بهترين روش طبخ ميگو تفت دادن آن در حداقل روغن است چون از كلسترول بالايي برخوردار است ضمن اينكه كساني كه كلسترولشان بالا است بهتر است ميگو مصرف نكنند.
انتهای پیام/