سالانه بیش از 27 هزارو 292 تن شیر خام و بیش از 40 هزار تن گوشت در واحدهای دامداری شهرستان نوشهر تولید می شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری با اشاره به اینکه شهرستان نوشهر دارای بیش از 193 واحد دامداری صنعتی و کوچک روستایی فعال دارای پروانه بهره برداری بظرفیت 5237 راس است گفت:: این هشرستان ، 5/4 درصد شیر خام و 6 درصد تولیدات گوشت قرمز استان مازندران را به خود اختصاص داده است.

نگهدار با بیان اینکه این شهرستان دارای یک مرکز جمع آوری شیر بظرفیت اسمی 5/182 تن بوده که پارسال بیش از 180 تن شیر تولیدی واحدهای پرورش گاو شیری را جمع آوری و به کارخانجات لبنی جهت فرآوری تحویل داده است افزود: این شهرستان دارای یک کارخانه تولید خوراک دام بظرفیت 24000 تن دارد که پارسال 8 هزار تن کنسانتره مورد نیاز دامداران این شهرستان و شهرستان های تابعه را تامین نموده است.

وی در پایان از اشتغال مستقیم بیش از 508 نفر و 10000 نفر بطور غیر مستقیم در صنعت دامپروری شهرستان نوشهر خبر داد.

شهرستان نوشهر با داشتن 415224 واحد دامی، اعم از گاو اصیل، دورگ، بومی، گاومیش، گوسفند و بز یکی از قطب های مهم دامداری استان مازندران است/س.

برچسب ها: شیر ، خام ، نوشهر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.