صحرایی، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در فصل سرما بیشتر افرادی سرما می خورند که دچار عارضه "کم خونی" باشند و سیستم ایمنی ضعیف دارند، از این رو بیشتر در معرض سرماخوردگی قرار می گیرند.
وی در خصوص درمان کم خونی گفت: استفاده از نمک های خوراکی و درمان با نمک های ساده آهن به شکل قرص، مایع و کپسول که مصرف آنها باید تا چند ماه ادامه داشته باشد، موثر است.
این متخصص تغذیه تصریح کرد: مصرف مرکبات مانند پرتغال، لیموترش، نارنگی موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود و البته مصرف آن همراه با غذاها جذب آهن را افزایش می دهد و کم خونی را جبران می کند.
صحرایی توصیه کرد: باید مراقب باشیم سیستم دفاعی بدن ما ضعیف نشود، تغذیه ای متعادل و کافی داشته باشیم، فشارهای عصبی مان را کنترل کنیم و به میزان کافی بخوابیم.
انتهاي پيام/