افرادی که چربی اضافی در بدن به خصوص در ناحیه شکمی دارند، برای گسترش بیماری‌های قلبی‌عروقی و سکته‌ها مستعدترند حتی اگر هیچ کدام از عوامل خطر دیگر در آنها وجود نداشته باشد.

به گزارش گروه علمي،‌ پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا؛ كارشناس تغذيه معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي يزد با تاكيد بر افزايش فعالیت بدنی روزانه گفت:  زندگی بدون تحرک یکی از عوامل ابتلا به بیماری‌های قلبی است.

مهديه سادات حاجي ميرزاده در ادامه گفت: فعالیت‌های بدنی منظم روزانه چه به صورت ملایم و چه تند، از بروز بیماری‌های قلبی‌عروقی جلوگیری می‌کند.

اين كارشناس تغذيه عنوان كرد: هر چه شدت فعالیت‌ها بیشتر باشد، فواید بیشتری برای بدن دارد،؛  در عین حال حتی فعالیت متوسط و متداوم به حفظ سلامت قلب و عروق شما کمک می‌کند.

وي همچنين افزود: فعالیت منظم بدنی، به کنترل کلسترول خون، دیابت و پیشگیری از چاقی و در برخی از افراد به کاهش فشارخون کمک می‌کند.

 مبتلايان به چاقي شكمي مستعد بيماري قلبي

حاجي ميزراده خاطرنشان كرد:  افرادی که چربی اضافی در بدن به خصوص در ناحیه شکمی دارند، برای گسترش بیماری‌های قلبی‌عروقی و سکته‌ها مستعدترند حتی اگر هیچ کدام از عوامل خطر دیگر در آنها وجود نداشته باشد. افزایش وزن سبب افزایش کار قلب می‌شود.

كارشناس تغذيه معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي يزد يادآورشد: همچنین فشارخون بر اثر وزن اضافی بالا می‌رود و ممکن است میزان کلسترول و تری‌گلیسیرید نیز افزایش یابد، در حالی که موجب کاهش HDL یا کلسترول خوب خواهد شد.

اين كارشناس تغذيه با بيان اين كه اضافه وزن و چاقی زمینه بروز دیابت را هم فراهم می‌کند گفت:  ممکن است افراد چاق یا دارای اضافه وزن برای کاهش وزن خود مشکلات زیادی داشته باشند اما این افراد باید به یاد داشته باشند که حتی کاهش مقدار کمی از وزن بدن به آنها در کاهش احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی‌عروقی کمک خواهد کرد./ح

انتهاي پيام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار