"رژیم های غذایی" نادرست و ژنتیک افراد را مستعد به ابتلا به "سرطان روده" بزرگ می کند.

دکتر فقیهی متخصص گوارش در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: چاقی یک ریزفاکتور برای ابتلا به خیلی از بیماری ها ازجمله فشار خون، بیماری های قلبی، سکته قلبی، کبد چرب، سکته مغزی و بیماری های کلیوی است زیرا افراد چاق مواد غذایی حاوی و اسیدهای چرب مصرف می کنند که در روده بزرگ ایجاد پلیپ کرده و به سرطان روده بزرگ تبدیل می شود.

وی افزود: افراد چاق تحت تأثیر 2 عامل محیطی و ژنتیکی مستعد ابتلا به سرطان روده بزرگ هستند برخی از سرطان های شناخته شده به صورت فامیلی شیوع پیدا می کند که در این افراد یا جهش ژنتیکی رخ داده و یا ژن های کنترل کننده ای وجود دارد که جلوی تغییر هسته سلول را گرفته و این افراد را مستعد ابتلا به سرطان روده بزرگ می کند در بعضی از خانواده ها این ژن ها به طور ارثی بیشتر دیده می شود.

این متخصص گوارش تصریح کرد: در کنار عوامل ابتلا به پلیپ کوچکی در روده ایجاد شده که از نوع آدنوم است که به مرور بزرگ شده و تغییر ماهیت داده و تبدیل به سرطان می شود./ع2

انتهاي پيام/

برچسب ها: رژیم ، غذایی ، ژنتیک ، مستعد ، سرطان ، روده
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.