ایمانی در گفتگو با
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران گفت: مشکلی که مانع حضور نوجوانان در جمع می شود مشکل کمی اعتماد به نفس است و اعتماد به نفس مولفه های گوناگون دارد که برآورده نشدن آنها موجب کاهش اعتماد به نفس می شود که اولین آنها تصور از زيبايي به نحو نامطلوب و نازیباست، اگر تصوری که افراد از زيبايي خود دارند منفی باشد کم تر حاضر می شود در جمع و مجالس شرکت کند.
وی در ادامه افزود: نوجوانی که از عزت نفس پایینی برخودارند کم تر مایل به حضور در مجامع خانوادگی هستند باید در فرایند تربیت در دوره های کودکی و نوجوانی به گونه ای عملکرد که احترام فرزندان و اطرافیان حفظ شود و دچار کمی عزت نفس نشوند.
این استاد روانشناسی با اشاره ه تاثیر برداشت افراد از بدن و رفتار خود در عزت نفس و حضور نوجوانان در جمع موثر است تصریح کرد: اگر برداشتی که فرد از خود دارد بالا نباشد و خود از سطح پایین ببیند، قطعا علاقه های به حضور در فعالیت های جمعی و مجالس و میهمانی ها نخواهد داشت.
وی در پایان خاطر نشان کرد: تلاش برای این اوایل کودکی، بچه ها تحقیر نشوند یا کار آمدی آنها زیر سوال نرود امری لازم است، لذا کسانی که تصور بهتری از خود دارند عزت نفس بالا و بهتری دارند.