ایوب ایرانی فام در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: تولید پایدار در تولیدات محصولات کشاورزی کلید دستیابی به توسعه، تجاری کردن کشاورزی، افزایش بهرهوری و رقابتپذیر شدن محصولات در بازارهای بینالمللی است.
وی با اشاره ای به نقش کشاورزان بومی در کشاورزی پایدار تصریح کرد: از تجارب ارزشمند کشاورزان و دانش بومی نیز نباید غافل بود چون به عنوان نیروهایی ارزشمند در کشاورزی پایدار قابل اتکّا خواهند بود.
ایرانی فام برقراری ارتباط با مراکز تحقیقاتی را در تولید محصولت سالم ضروری دانست و ادامه داد: ارتباط مستمر با مرکز تحقیقاتی و دانشگاهی و استفاده و حمایت از دستاوردهای آنها باعث شکوفایی و پیشرفت کشاورزی میشود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی کشاورزی را در صورت علمی بودن رقابت پذیر در بازارهای جهانی قلمداد نمود و یادآور شد: هزینه ها در کشاورزی علمی کاهش یافته و کمّیت و کیفیّت این محصولات و رقابتپذیر شدن آنها در بازارهای جهانی نیز افزایش مییابد.
ایرانی فام تاکید کرد: تولید محصولات باکیفیّت باید سرلوحه برنامه های تولیدکنندگان گنجانده شود چراکه سرمایه گذاری برای تولید محصولات سالم و ارگانیک رو به افزایش است./ز