بهترين روش مصرف ماهي كباب كردن آن است كه سبك تر و هضم آن براي معده سهل تر از نوع سرخ كرده آن در روغن است.

دكتر ابراهيم خادم، متخصص طب سنتي و عضو هيأت علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران درخصوص در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران درخصوص طبيعت ماهي گفت: طبيعت گوشت ماهي سرد و تر است. البته ماهيان دريا و آب شور به نسبت ماهيان آب شيرين از جمله قزل آلا، سردي و رطوبت كمتري دارند. طبيعت گوشت ماهي نمك سود از هر نوع كه باشد، گرم و خشك است. 

وي اظهار داشت: بهترين روش مصرف ماهي، كباب كردن آن است كه سبك تر و هضم آن براي معده سهل تر از نوع سرخ كرده آن در روغن است. ضمن اينكه خوردن ماهي سرخ شده در روغن باعث ايجاد تشنگي شده و دير از معده خارج مي شود. 

وي در ادامه گفت: در آموزه هاي حكماي طب سنتي ايران آشاميدن آب زياد بلافاصله بعد از خوردن ماهي و نيز مصرف ماهي همراه باشد يا تخم مرغ مكرراً نهي شده و اين موارد را ايجاد كننده بيماريهاي مزمن دانسته اند. 

وي خاطرنشان كرد: افرادي كه داراي مزاج سرد و تر مي باشند بهتر است گوشت ماهي را همراه با چاشني هاي گرم از جمله زنجبيل پرورده، گلپر، آويشن و ... مصرف نمايند. 

وي تأكيد كرد: افرادي كه با خوردن ماهي دچار حالت تهوع مي شوند، مصرف آب به يا آب زيره بسيار مفيد است. 

اين متخصص طب سنتي گفت: بسياري از افراد به اشتباه طبيعت ميگو را نيز مانند ماهي، سرد مي دانند و حال آنكه طبيعت ميگو، گرم و تر مي باشد. 

وي در پايان گفت: ميگو دير هضم بوده و سكنجبين، شربت انار و سركه به عنوان مصلحات آن درنظر گرفته مي شود./ح

انتهاي پيام/

برچسب ها: ماهی ، ادویه ، تخم مرغ ، آویشن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار