سيد موسي خادمي در آيين بازديد از رودخانه بشار ياسوج
در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج افزود: با توجه به ظرفيت قابل توجه اين منطقه تامين زير ساخت ها در بخش هاي گوناگون ضروري است.
وي بيان كرد: اين طرح جامع با همكاري شهرداري ياسوج و سپاه فتح كهگيلويه و بويراحمد در قالب يك برنامه بلند مدت و پس از تامين اعتبار مورد نياز اجرايي خواهد شد.
خادمي رودخانه بشار ياسوج را به عنوان يكي از نقاط مهم براي توسعه و جذب گردشگر اعلام كرد و گفت: بايد از اين سرمايه ارزشمند براي ايجاد اشتغال پايدار و كاهش بيكاري به نحو مطلوبي استفاده كرد.
رودخانه بشار واقع در ضلع جنوب غربي شهر ياسوج با طول 60 كيلومتر يكي از رودخانه هاي پرآب زاگرس است.
در سه دهه گذشته فعاليت چند كارخانه شن و ماسه با بهره وري بي رويه در برداشت از كف و حاشيه رودخانه و غلفت دستگاه هاي اجرايي مرتبط خسارت هاي جبران ناپذيري به اين رودخانه زيبا ولي با چشم انداز ويران شده وارد شده است.
حدود شش ماه پيش اجراي طرح تعطيلي واحدهاي شن و ماسه و انتقال مكان فعاليت اين واحدها به منطقه كوهستاني دلي بجك موجب خوشحالي مردم و علاقمندان به حفظ محيط زيست و رودخانه بشار شد.
علاقمندان به محيط زيست اينك بيش از پيش در انتظار اجراي طرح جمع آوري كامل واحدهاي شن و ماسه از بستر زيباترين رودخانه زاگرس و زيباسازي حاشيه رودخانه مفرح بشار هستند./س