دكتر فاطمه نراقي، فوق تخصص تغذيه و رژيم درماني در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: فيبرهاي غذايي نه تنها به حفظ حالت طبيعي بدن كمك ميكنند بلكه موجب تقويت دستگاه ايمني و پيشگيري از بيماريهاي التهابي ميشود.
وي خاطرنشان كرد: با مصرف موادي مانند ميوههاي خشك شده و حبوبات، باكتريهاي روده آنها را تبديل به اسيدهاي چرب كرده كه موجب كاهش بيماريهاي التهابي روده ميشوند.
اين رژيم درمانگر اظهار داشت: همچنين ميان فيبرها در رژيم غذايي و باكتريهاي درون روده كه بر پاسخ ايمني بدن اثر ميگذارند، اثرات عميقي بر تقويت دستگاه ايمني و پيشگيري از اختلالات التهابي بدن بويژه دستگاه گوارش دارد.
نراقي تصريح كرد: تحقيقات پژوهشگران نشان داده كه مصرف هفتگي رژيم غذايي مملو از فيبر، افراد را از ديابت و آسم دور نگه ميدارد./ح
انتهاي پيام/