برلیانت بزرگمهر، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: ترکیبات خاص موجود در پیاز و سیر باعث میشود که مصرف این گروه از سبزیجات که سرشار از" پتاسیم" هستند به سلامت قلب و عروق کمک کند و موجب تنظیم "فشار خون" گردد.
وی افزود: استفاده از سیر و پیاز، احتمال انواع عفونتها را کاهش میدهد.
وی اذعان داشت: امروز در برخی خانواده ها رایج شده است که خانمها از بستهبندیهای آماده پیاز و سیر استفاده کنند و گفتنی است که این بستهبندیها از نظر تغذیهای و بهداشتی قابل قبول متخصصان تغذیه نیستند.
وی خاطرنشان کرد: بهتر است قبل از استفاده از سیر و پیاز آن را خرد کنید و از فریز کردن پرهیز کنید چرا که تمام خواص خود را از دست میدهد.
وی گفت:پیاز و سیر در تمامی فصول یافت میشود و بهتر است که به صورت تازه مصرف و در تهیه غذاها استفاده کنید.
وی در خاتمه اشاره کرد: نوع روغن و روش سرخ کردن سیر و پیاز هم میتواند بر خواص تغذیهای آنها اثر گذاشته و برخی خواص مهم را خنثی کنند. /ح
انتهای پیام/