به گزارش خبرنگار
حوزه تئاتر باشگاه خبرنگاران، تئاتر با وجود همه جذابيتهايش جوانان زيادي را به سوي خود ميكشاند اما هنوز براي بسياري از خانوادههاي ايراني غريب است.
گفتني است تئاتر در صورتي كارايي دارد كه اثر نمايشي در حين قوي بودن و تاثيرگذار بودن، به سرگرمي، هنرمندي و مهارت اهميت بدهد و با رعايت بعد زيبايي شناسي توجه مخاطب را جلب كند.
از آنجايي كه تئاتر اسباب سرگرمي است و محبوبيت دارد، سريع در ذهن مخاطب هضم ميشود و پيام را جذابتر به مخاطب ميرساند.
به اين ترتيب قابليت تئاتر را نميتوان ناديده گرفت، چرا كه ميتواند نقش بسزايي در اوقات فراغت خانوادهها داشته باشد و وقتي درام موضوعي به صورت غيرمستقيم نقش آموزشي و كاربردي خود را ايفا كند، خانوادهها ترغيب ميشوند كه در جمع خانوادگي خود به تماشاي تئاتر بنشينند.
تئاتري كه ناشي از تفكر، استدلال و عمل باشد، مخاطبان را به تماشاي تئاتر ميكشاند.
بهرام تشكر كارگردان تئاتر، در اين باره ميگويد: دستاندركاران و سياستگذاران عرصه تئاتر و همچنين كارگردانان با انتخاب آثار نمايشي، وارد جرياني شدهاند كه مطابق با نياز خانوادهها نيست، چرا كه سياستگذاران با يك برنامهريزي مدون و درست، بايد پاسخگوي نيازهاي مخاطب باشد، زيرا اساسا تئاتر در كنار وجوه سرگرمي و اجتماعي خود، يك مقوله آموزشي است.
اين كارگردان تئاتر، ادامه داد: تئاتر جراح دردها است، بنابراين معاونت هنري جديد بايستي روزنه اميدي را در اين عرصه ايجاد كند و فرصت عرض اندام به اهالي تئاتر داده شود.
اميد است وجه آموزشي و كاربردي تئاتر به فراموشي سپرده نشود، چرا كه با رعايت نكردن اين بعد كاربردي از هدف تئاتر، رسالت عرصه نمايشي به درستي ايفا نشده است و تئاتر در اين صورت قادر نخواهد بود خانوادهها را، مخاطباني با اعماد و راضي نگه دارد./ي2