ترکیبات بادمجان از انواع "عفونتهای باکتریایی" جلوگیری می کند.

دکتر راضیه شیخی متخصص بیماری های عفونی با اشاره به ترکیبات مفید برخی موادغذایی در جلوگیری از عفونتها، به خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: ترکیبات بیوشیمیایی مفید بادمجان از بروز انواع عفونتهای باکتریایی جلوگیری می کند.

وی افزود: همچنین بادمجان منبع غنی از پتاسیم، منیزیم، مس، ویتامین های B2، B1 و اسید فولیک است که برای بیماران دیابتی و نقرس بسیار مفید است.

این متخصص اظهار داشت: پتاسیم و اسیدفولیک بادمجان از بروز فشار خون و بیماری های قلبی_ عروقی جلوگیری و کلسترول را کاهش می دهد.

شیخی خاطرنشان کرد: نتایج مطالعات نشان می دهد، ترکیبات فنولی بادمجان خاصیت آنتی اکسیدانی داشته و بدن را در برابر انواع عفونت های باکتریایی و ویروسی محافظت می کند.

این متخصص تصریح کرد: آنتوسیانین پوست این رده صیفی جات در پیشگیری از بروز بیماری های قلبی بسیار مفید بوده، چون با گرفتن عروق را باز و افراد را از سکته قلبی حفظ می کند.

شایان ذکر است؛ بادمجان تنوری یا‌ آب پز در رژیم لاغری موثر است./ع2

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار