سرپرست شبكه دامپزشكي خمين از تولید 45 تن گوشت مرغ بدون آنتي بيوتيك دراین شهرستان خبرداد.

 به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، رضايي افزود: اين مقدار گوشت مرغ در نيمه نخست امسال با دو دوره جوجه ريزي توليد و روانه بازار مصرف شده است.
وي با بيان اينكه توليد اين نوع گوشت سفيد از سال گذشته در اين شهرستان آغاز شد خاطرنشان كرد: در مجموع ۳۴۰ تن گوشت سفيد مرغ بدون آنتي بيوتيك طي يك سال نيم توليد شده است.
رضايي با بيان اينكه از هر قطعه جوجه به طور متوسط يك كيلو و ۸۰۰ گرم گوشت استحصال شده است، افزود: قيمت هر كيلوگرم از اين مرغ در مقايسه با مرغ معمولي هشت هزار ريال گران تر است.
وي گفت: در پرورش مرغ بدون آنتي بيوتيك، طيور در فرايند توليد و نگهداري مصرف آنتي بيوتيك ندارد و تمام مراحل پرورش از جوجه ‌ريزي تا كشتار زير نظارت‌ هاي خاص كارشناسان طيور انجام مي شود.
به گفته سرپرست شبكه دامپزشكي خمين چندين نوبت در طول مراحل پرورش و همچنين قبل از كشتار، آزمايش ‌هاي تخصصي گوناگوني بر روي اين نوع طيور انجام مي شود.
رضايي افزود: پرورش مرغ بدون آنتي بيوتيك با ارتقاي شاخص ‌هاي بهداشتي واحد‌هاي پرورشي، ميزان ابتلا به بيماري ‌ها در صنعت مرغداري را كاهش داده كه نتيجه آن كاهش هزينه‌ هاي توليد و افزايش كيفيت گوشت توليدي است.
شهرستان خمين داراي ۱۲۴ واحد مرغداري است./س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.