خوردن گلابی با پوست بیشترین میزان آنتی اکسیدان‌ها را برای بدن تأمین می‌کند که این امر از افزایش چربی خون جلوگیری می‌کند.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد،گلابی سرشار از فیبرهای غذایی است و پوست آن منبع آنتی اکسیدان‌هاست.

این میوه‌ی مفید از ابتلا به برخی از سرطان‌ها و بیماری‌های قلبی عروقی پیشگیری می‌کند.

فیبرهای موجود در گلابی روی عملکرد روده‌ها تأثیر می‌گذارد و عمل دفع را برای افرادی که از یبوست رنج می‌برند راحت‌تر می‌کند .

قندهای سوربیتول و فروکتوز موجود گلابی در افراد حساس باعث ایجاد مشکلاتی از قبیل نفخ، باد معده، اسهال و دل درد شوند./ز

برچسب ها: کاهش ، چربی ، گلابی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.