مديركل دامپزشكي استان مركزي گفت: مرغ سبز(مرغ بدون آنتی بیوتیک) در ۱۵ مرغداري استان مركزي توليد مي شود

 به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، حسيني افزود: در اين مرغداري ها از خرداد ماه امسال تا كنون ۲۰۰ تن مرغ بدون آنتي بيوتيك در استان مركزي توليد شده است.
وي ادامه داد: مرغ هاي بدون آنتي بيوتيك بالحاظ انجام تست بروي آنها در سه مرحله طي دوره پرورش از كيفيت بسيار بالا و طعم مطلوب تري نسبت به مرغ هاي معمولي برخوردار هستند.
مديركل دامپزشكي استان مركزي گفت: رعايت بهداشت و شرايط مطلوب قرنطينه درمرغداري ها، پرورش مرغ زير نظر مرغداران متخصص، عدم استفاده از آنتي بيوتيك براي مرغ ها در طول دوره پرورش از ويژگي هاي پرورش مرغ بدون آنتي بيوتيك است.
حسيني خاطر نشان كرد: استفاده مواد غذايي كه باقي مانده آنتي بيوتيك در آنها وجود دارد موجب مقاومت بدن انسان در برابر آنتي بيوتيك مي شود.
وي بر ضرورت فرهنگ سازي در جامعه در خصوص استفاده از مرغ هاي بدون آنتي بيوتيك از سوي مرغداري ها، رسانه ها، سازمان جهاد كشاورزي، سازمان صنعت، معدن و تجارت تاكيد كرد./س
برچسب ها: مرغ ، سبز ، تولید
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.