يك روانشناس خانواده گفت: كنترل نامحسوس والدين در ارتباط با نوجوانان با همسالانشان بهترين راه نظارت است.

 "محمد كلانتر كوشه" در گفتگو با خبرنگار اجتماعي باشگاه خبرنگاران، افزود: والدين در ارتباط‌ گيري نوجوانان با همسالان خود نبايد نظارت استبدادي كنند اگر اين نظارت به صورت اقتداري يا نامحسوس باشد بهتر است.
وي افزود: نوجوانان براي افزايش عزت نفسشان نياز به تعامل با ديگران دارند چون نوجوانان شخصيتشان به طور كامل شكل نگرفته، بنابراين اين تعاملات دوستانه به تكميل شخصيت و هويت آنها كمك مي‌كند.
وي اظهار داشت: بهترين كمك والدين به نوجوانان كمك به آنها در ارتباط گيري با ديگران است چون اگر نوجوانان در ارتباط گيري اختلال داشته باشند يك شخصيت ضداجتماعي مي‌شوند كه ميزان تحمل و تا‌ب‌آوري آنها در مقايسه با ديگران كمتر است.
"كلانتري" افزود: صميميت در روابط دوستي با اينكه مفيد است ولي زيان‌هايي را به همراه دارد،‌ به عنوان مثال: وجود تفاوت‌هاي فرهنگي و نگرش‌هاي متعارض مذهبي خانواده‌ها به نوجوانان آسيب مي‌رساند.همچنين هنگامي كه نوجوانان روي افكار و احساسات تمركز مي‌كنند مكررا راجع به مشكلات و احساسات منفي فكر مي‌كنند، كاري كه موجب اضطراب و افسردگي در نوجوان مي‌شود.
وي خاطر نشان كرد: روابط دوستي صميمانه به نوجوانان كمك مي‌كند با استرس‌هاي اين دوره راحت‌تر كنار بيايند و مي‌تواند موجب پيشرفت تحصيلي نوجوانان شود.
در عين حال والدين بايد معيارهاي كلي انتخاب دوست را به نوجوانان خود آموزش دهند و ارتباط آنها را از دور كنترل كنند./
 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار