به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل ازخبرگزاری آلمان، وی اشاره کرد که هر حکم قضایی که صادر میشود شایسته است که اجرا شود و حکم دادگاه امور ضرب الاجل قاهره نیز لازم الاجرا است و حجتی برای همه به شمار می آید.
ببلاوی تاکید کرد که حذف نام اخوان المسلمین از لیست انجمنها و جمعیتهای محلی نیز نتیجه طبیعی این حکم بوده است زیرا فعالیتهای جماعت اخوان المسلمین ممنوع شده و این حکم باید اجرا میشد.
دفتر نخست وزیری مصر دیروز با صدور بیانیهای وزیر همبستگی اجتماعی این کشور را برای حذف نام جماعت اخوان المسلمین از لیست احزاب مصر مامور کرد.
بر اساس این گزارش، کمیتهای که به موجب قطعنامه 2 اکتبر کابینه تشکیل شده بود، دکتر احمد البرعی وزیر همبستگی اجتماعی را برای حذف نام جماعت اخوان المسلمین از لیست جمعیتهای محلی این وزارتخانه مامور کرد.