تیم استقلال در حالی که بازی های آسیایی را از دست داد و در مرحله ی نیمه نهایی آنرا به اتمام رساند که امیر قلعه نوعی از خط دفاعی این تیم رضایت ندارد.

به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران، به نقل از منابع غیررسمی بحث ایجاد تغییر در خط دفاعی استقلال در حالی مطرح و عنوان شده است که اعضای کادر فنی این تیم معتقدند که سیستم دفاعی آبی ها دچار مشکلاتی است که باید این مسائل و نقایص رفع و رجوع شود.
گفتنی است: امیر قلعه نوعی اعلام کرده که در نیم فصل دوم قرار است تغییراتی در تیم ایجاد شود زیرا استقلال مدتی است که در خط دفاعی با کم و کاستهایی روبرو شده است که باید درصدد و جبران آن برآید.
شایان ذکر است: آبی ها اعلام کردند که آمار گلهای دریافتی استقلال افزایش یافته است و این مشکل شرایط را برای آبی ها تغییر می دهد.

شایان ذکر است: قرار است چند مدافع زیرنظر آبی ها در ترکیب تیمهایشان در لیگ تست و آ‍زمایش شوند تا زمانی که کادر فنی استقلال در خصوص بازیکن جدا شده از خط دفاعی تیم تصمیم گیری کنند./زر
برچسب ها: استقلال ، گل ، مشکلات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار