حمید عبدی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران با بیان این که برای درمان بیماری ها باید از روش های ساده بهره گرفت گفت: پیاز یکی از مهم ترین سبزیجاتی است که خاصیت ضد عفونی کنندگی دارد و برای کسانی که اشتهای کمی دارند با خوردن پیاز میل به غذا را در آن ها افزایش می یابد و به خاطر داشتن قند پایین در رژیم های غذایی مورد استفاده قرار می گیرد.
وی تصریح کرد: پیاز قرمز خاصیت ضد سرطانی دارد و به عنوان آسپرین برای درمان سرماخوردگی و بیماری های مفصلی استفاده می کنند.
عبدی خاطر نشان کرد: مصرف پیاز به صورت خام ارزش غذایی بالاتری نسبت به سرخ شده آن دارد و توصیه می کنم کسانی که از بوی پیاز بدشان می آید عادت غذایی خود را تغییر دهند زیرا پیاز اثرات بسیار مفیدی برای سلامت دارد.