سید حسین هاشمی استاندار تهران در گفتگو با
خبرنگار باشگاه خبرنگاران ، درباره کم و کیف ابلاغیه ساعات کاری کارمندان گفت: طی بخش نامه ای از سوی معاونت نیروی انسانی رییس جمهور ،کارمندان موظف به 44 ساعت کار در هفته هستند.
به گفته وی در اجرای این طرح باید به این نکته توجه کرد که تهران با دیگر شهرها متفاوت است آن هم به این دلیل که در روزهای پنج شنبه اداره های مرجع تعطیل است ولی دستگاه های زیربط و اجرایی به ارائه خدمات می پردازند.
هاشمی افزود: 7:30 تا 16:30 را برای ادارات در نظر گرفته شده است تا به این ترتیب ساعت کاری موظفی کارمندان که بنا بر استاندارد 44 ساعت در هفته است پر شود.
استاندار تهران در خصوص نحوه تردد شهروندان و ساعت های پیک ترافیک گفت: افرادی که در تهران زندگی می کنند می دانند که صبح ها هر چقدر که زود از خانه خارج شوند بالطبع با ترافیک کمتری مواجه خواهند بود، برای مثال کسی که ساعت 6 صبح از خانه خارج می شود با کسی که ساعت 7 یا 8 به سر کار می رود بدون شک زودتر به سرکار خود می رسد آن هم به این دلیل که ساعت 8صبح زمان آغاز به کار کاسب ها و مغازه ها است و در این ساعت از روز با ترافیک جدیدی رو برو هستیم.
باید تمام دستگاه های دولتی تهران مدیریت شود هاشمی در باره کم و کیف و نحوه استقبال ادارات از تغییر زمان کاری گفت: تجربه نشان می دهد تغییر در هر روشی با یک سری مقاومت هایی روبرو است و احساس می کنیم که ساعت کاری برای کارمندان به نفع ترافیک تهران است و بنابر ابلاغ بخش نامه باید تمام سازمان های دولتی ودستگاه های غیر دولتی هماهنگ باشند.
به گفته استاندار تهران اعمال قانون جدید برای اداره باعث شده تا به شکل بهینه از زمان استفاده شود.
وی در پاسخ به این سوال خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران مبنی بر نظرات کارمندان درباره افزایش ساعت کاری و به نوعی اتلاف وقتشان در ساعات پایانی اداره ها گفت: اگر کارمندان این چنین عنوان می کنند به این معنی است که بهره وری در اداره ها بسیار اندک است./ل