به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز، تراب محمدي در مراسم تجليل از فعالان گردشگري استان افزود: فرهنگ گردشگرپذيري طي چند سال اخير به خوبي در مناطق روستايي و عشايري استان جا افتاده و با نگاه مثبتي كه نسبت به اين مقوله وجود دارد مي توان با بهره مندي از ظرفيت عظيم گردشگري روستائيان را توانمند كرد.
وي با اشاره به رشد قابل توجه جذب گردشگر خارجي طي پنج سال اخير به استان تصريح كرد: حجم گردشگر خارجي ورودي به آذربايجان شرقي از 50 هزار نفر در سال 87 به بيش از 750 هزار نفر در سال 91 رسيده است.
محمدي خاطرنشان كرد: پس از ثبت جهاني بازار تاريخي تبريز صدها هزار نفر به ميزان گردشگران ورودي به آذربايجان شرقي افزوده شده است.
مديركل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان با اشاره به در دست اجرا بودن تعداد قابل توجهي تاسيسات و واحدهاي گردشگري و رفاهي از جمله هتل ها در استان، آينده گردشگري آذربايجان شرقي را روشن ارزيابي كرد.
محمدي با اشاره به انجام 58 طرح مطالعه توسعه سرمايه گذاري و گسترش گردشگري در استان، يادآور شد: طبق نتايج اين مطالعات دست كم به 130 هتل در آذربايجان شرقي نيازمنديم.
وي با بيان اينكه تا شش سال پيش استان حتي از ابتدائي ترين تاسيسات گردشگري و رفاهي هم بهره مند نبود، اظهار داشت: هم اكنون حدود 50 هتل و هتل آپارتمان در آذربايجان شرقي راه اندازي و بازسازي شده كه با توجه به رشد چشمگير ورود گردشگران به استان و اشغال صد در صدي آنها به ويژه در نوروز و تابستان، پاسخگوي نياز و ظرفيت هاي موجود استان نيست.
محمدي رشد همه جانبه صنعت گردشگري در استان و توسعه زير ساخت هاي اين حوزه را ماحصل همراهي همه جانبه اصناف وابسته به گردشگري با مديران اجرايي ستاد تسهيلات سفر استان خواند وگفت: اينكه آذربايجان شرقي در سال گذشته هم همچون پنج سال اخير توانست در عرصه گردشگري خوش بدرخشد در سايه همدلي اصناف، بخش خصوصي و مديران دستگاه هاي مختلف با اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان به دست آمده است./س