تخم مرغ از مواد غذايي است كه همه سنين بايد آن را مصرف كنند تا به كلسترول خون بالا مبتلا نشوند.

احمدرضا درستي، متخصص تغذيه و رژيم درماني در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: مصرف غذاهاي حيواني به مقدار فراوان، مي تواند با ورود مقادير بالايي از كلسترول به بدن سلامتي افراد مبتلا به فشار خون بالا را تهديد كند.

وي افزود: مصرف هر نوع چربي اشباع كه در حرارت اتاق جامد باشد، نيز ساخت كلسترول را در بدن به شدت افزايش مي دهد.

وي تصريح كرد: چربي هاي گياهي كلسترول ندارند و بجاي آن "استرول هاي" گياهي دارد كه براي بدن به هيچ وجه مضر نيست.

وي در ادامه گفت: در واقع با مصرف گياهان و روغن هاي گياهي مايع، فيتواسترول ها (استرول هاي گياهي) به كبد پيام هاي ويژ اي را ارسال كرده و بر اين اساس كبد توليد كلسترول را كاهش مي دهد.

وي خاطرنشان كرد: افرادي كه در معرض كلسترول بالاي خون هستند، بايد مصرف غذاهاي حيواني و چربي هاي اشباع را كاهش و مصرف غذاهاي گياهي را افزايش دهند.

برچسب ها: کلسترول ، تخم مرغ ، چربی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار