معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اصفهان، با اشاره به این مطلب و با بیان اینکه بيماري قلبي عروقي مي تواند بر روي تمام افراد از هر گروه سني و جمعيتي از جمله زنان و كودكان تاثير بگذارد، اظهار داشت: این بیماری به عنوان اولین علت مرگ ومیردر دنیا و ایران است.
دکتر سید علیرضا مروجی ضمن بیان اینکه بيماري های قلبی عروقی سالانه 17 ميليون نفر را از بين مي برند و اين تعداد در حال افزايش است، گفت: پیش بینی می شود باشرایط فعلی تا سال 2030 حدود 23 ميليون نفر سالانه به علت بيماري هاي قلبي عروقي از بين بروند.
وی افزود: فدراسيون جهاني قلب با انتخاب این شعار، افراد و والدين را به كاهش خطر بيماريهای قلبي و سكته مغزي خود و خانواده فراخوانده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، به فرصت پيشگيري از اثرات آينده بيماريهای قلبي و سكته مغزي با پذيرش زندگي با قلب سالم از دوران كودكي اشاره و تصریح کرد: با مصرف غذاهاي سالم، افزایش فعاليت بدني و نکشیدن سیگار به سمت زندگي با قلب سالم گام برداريد.
وی، با اشاره به انتخاب برنامه عملياتي خاص براي بهبود سلامت قلب توصیه کرد: والدين به كودكان آموزش دهند تا اهميت زندگي با قلب سالم را درك كنند، بالغين نیز توجه داشته باشند چه قدم هايي مي توان براي حفظ سلامت قلب برداشت و سالمندان دریابند چگونه مي توان طولاني تر و بهتر زندگي كرد./س