معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: حرارت بالای علوفه سیلو شده، تغییر رنگ آن و به مشام رسیدن بویی شبیه تنباکو نشانه ای از پایین بودن کیفیّت پایین علوفه های سیلو شده است.

غفور عبداللّهی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: بویی شبیه بوی شیر ترش، نشانه کیفیت بالای علوفه سیلو شده است.

وی تصریح کرد: مشاهده ظاهری، رنگ، بو، جنس، رطوبت و شکل کلی علوفه سیلو شده می تواند نشان دهنده کیفیّت سیلو باشد.

عبداللّهی ادامه داد: بوی چربی تُند یا پنیر گندیده سیلو، نشانه ای از کیفیّت متوسط سیلو خواهد بود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی ضمن عنوان نمودن علایم کیفیّت پایین علوفه های سیلو شده یادآور شد: چنانچه سیلو بوی آمونیاک که شبیه بوی مواد پاک کننده خانگی و یا ادرار حیوان بدهد، کیفیّت پایین سیلو محرز است.

وی اظهار داشت: ارزش یابی ظاهری نیاز به مهارت و خُبرگی دارد که با تمرین و تجربه به دست می آید.

عبداللّهی تاکید کرد: دامدارانی که در جیره غذایی دام های خود از مواد خوراکی سیلو شده استفاده کنند، بازده تولید دام های آنها به طور چشمگیری افزایش می یابد/س

برچسب ها: علوفه ، سیلو ، حرارت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.