به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ محققان به اين نتيجه رسيدهاند كه مصرف مداوم مواد غذايي يخزده باعث كاهش سيستم مغزي شده و توانايي حافظه را به شدت كاهش ميدهد.
بررسيها نشان ميدهند مصرف مداوم مواد غذايي يخزده روي حافظه بلندمدت تأثير منفي ميگذارد و خطر ابتلا به آلزايمر را افزايش ميدهد.
گفتني است حداكثر مهلت نگهداري از مواد غذايي درون فريزر يك هفته است و بيش از آن نه تنها مواد غذايي هيچ ارزشي ندارند بلكه عملكرد مغزي را با اختلال روبرو ميكنند، از اين رو بهتر است سبزيجات، مرغ و گوشت مصرفيتان را به ميزان كم خريداري كنيد تا مجبور به نگهداري آنها در فريزر نباشيد.