اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: این میوه خشک و مغذی مانند دیگر خشکبارها در تمام سال یافت می شود.
وی تشریح کرد: کشمش منبع خوب ویتامین ها و عناصر مغذی بدن بوده و عناصر و ویتامین هایی همچون آهن، پتاسیم، کلسیم و ویتامین ب در آن موجود است.
نقشی کشمش را در جلوگیری از فساد دندان تاثیرگذار دانست و ادامه داد: کشمش با وجودی که شیرین و چسبناک بوده بر دندان اثر مخربی ندارد و باعث خرابی دندان نمی شود، حتی می توان گفت این میوه خشک از فساد دندان جلوگیری می کند.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: این میوه خشک باعث عملکرد صحیح رگ های بدن می شود.
وی اظهار داشت: کشمش گرفتگی عضلانی را کم می کند.
نقشی کشمش را جزو میوه های خشک و کم سدیم دانست و تاکید کرد: کشمش به عنوان غدایی پُر انرژی، کم چرب و کم سدیم بوده و برای افرادی که رژیم های کم سدیم را باید رعایت کنند، خوردن آن بسیار مفید است/س