به گزارش
گروه اقتصادي باشگاه خبرنگاران ، محمدرضا مزرعتی دبير علمي واجرايي همايش بين المللي صندوق توسعه ملي با دعوت از همه مقامات پولی و مالی کشور برای حضور در این همایش گفت: وبسایت سمینار به آدرس www.ndfic.ir تمام برنامهها و اهداف سمینار را مشخص نموده، اسامی بانکهایی که سمینار را حمایت نموده در این وبسایت اعلام شده است.
وي ادامه داد : بانکهای سامان، سپه، تجارت، توسعه تعاون، اقتصاد نوین، پاسارگاد، کشاورزی و توسعه صادرات به ترتیب بانکهایی هستند که کنفرانس را حمایت مالی کردند.
دبير علمي واجرايي همايش بين المللي صندوق توسعه ملي اضافه کرد : سازمانهای مهم بینالمللی مانند اوپک و صندوق اوپک برای توسعه بینالمللی (OFID) و بانک توسعه اسلامی (IDB) و انجمن اقتصاد انرژی (IRAEE) و موسسه عالی بانکداری و پژوهشکده پولی و بانکی، سازمان منطقه آزاد کیش و مرکز همایش بینالمللی کیش هستند که در برگزاری این همایش همکاری داشتهاند.
وی در خصوص اهمیت موضوع تخصیص دارایی ها عنوان کرد: ما از صندوق اوپک برای توسعه بینالمللی درخواست نمودهایم که تجارب خود را در زمینههای مختلف، مانند بحث تسهیلات وسرمایهگذاری در بخش خصوصی و تسهیلات وسرمایهگذاری در بخش عمومی، مدیریت پرتفولیوی داراییهای خود را با ما به مشارکت بگذارند. بنابراین یکی از موضوعات مهم مورد اشاره بحث مدیریت داراییها و مدیریت سرمایه و نیز نحوه تامین مالی سندیکایی است.
مزرعتی با تشريح مدعوين همايش تآکيد کرد: بحث مدیریت پروژهها و تخصیص منابع مالی برای پروژهها، تخصیص سندیکایی وجوه بین صندوق توسعه ملی و بانک توسعهی اسلامی و صندوق اوپک برای توسعه بینالمللی از مباحث مهم مورد بحث در جلسه اختصاص یافته به بانک توسعه اسلامی خواهد بود.
دبیر علمی و اجرایی همایش ثروت ملی، تخصیص دارایی و مدیریت ریسک اعلام کرد: از سازمان اوپک نیز دعوت به عمل آمده تا مباحث مربوط به نیازهای مالی برای توسعه بخش پایین دستی و بالا دستی صنعت نفت و گاز را ارائه نمایند تا تامین مالی بخش نفت و گاز مورد ارزیابی قرار گیرد.
وي تصريح کرد: نیاز آتی برای سرمایهگذاری در این صنعت تا سال 2035 بیش از هزار میلیارد دلار است که این نیاز باید توسط بانکهای مختلف و صندوقهای ثروت ملی و موسسات مالی و پولی تامین شود. بحث سرمایهگذاری در این صنعت بسیار مهم است. کمبود سرمایهگذاری در بخش نفت و گاز نیز باعث عرضه ناکافی و افزایش قیمت نفت خواهد شد که می تواند رشد اقتصاد جهانی را تحت تاثیر قرار داده و بازارهای مالی را نیز متلاطم کند.
وی با اشاره به حضور سخنرانانی از کشورهایی نظیر ژاپن، آلمان ، هلند، انگلیس، کویت، مالزی، پاکستان و اتریش گفت: مدیران عامل تمام بانکهای عامل صندوق که این سمینار را مورد حمایت خود قرار داده سخنرانی خواهند نمود.
دبير علمي واجرايي همايش بين المللي صندوق توسعه ملي اضافه کرد: این کنفرانس فرصت خوبی را فراهم میکند که بحث سرمایهگذاری و تامین مالی را از کانال بانکهای تجاری که بانکهای عامل صندوق هستند دنبال شود و مسائل و دغدغه ها به مشارکت گذاشته شده و راه حلها پیشنهاد گردند.
مزرعتی گفت: تلاش شده است کلیه مدیران ارشد و کارکنان حوزه مالی و پولی و اقتصادی در این همایش دعوت شوند. و همچنین ریاست بانک مرکزی، وزیر نفت، وزیر امور اقتصادی و دارایی و معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری که از اعضای هیات امنای صندوق نیز هستند دعوت به عمل آمده تا با حضور خود برنامه آتی و راهبردی لازم برای تدوین نقشه راه ارایه نمایند.
وی با اشاره به باز شدن فضای سیاسی و کاهش مشکلات فعلی اطمینان داد: در سالهای آینده شرکتهای سرمایهگذاری زیادی جذب و شاهد تعامل فعال بین صندوق توسعه ملی و بانکهای تجاری و بنگاههای تامین مالی خارجی خواهیم بود.
مزرعتی از برگزاری جلسات تخصصی و نقادانه در این همایش خبر داد و افزود: از دستاوردهای این همایش و مباحث مطروحه، در تدوین نقشه راه صندوق توسعه ملی برای سالهای آینده سود خواهیم برد.
وی در پایان تاکید کرد: همایش بینالمللی صندوق توسعه ملی 5 و 6 آبانماه در کیش برگزار خواهد شد. توصیه میشود با توجه به محدودیت ظرفیت علاقهمندان به سایت همایش به آدرس www.ndfic.ir مراجعه کرده و هرچه سریعتر نسبت به ثبت نام آنلاین در این سایت اقدام نمایند.
انتهاي پيام/