دانشمندان ایستگاه های فضایی بین المللی درباره ی علت بروز رعد و برق و تاثیرات آن بر محیط زیست دست به یکسری پژوهش های جالب زده اند.

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران؛ در هنگام بروز رعد و برق در زمین دمای هوا به حدود 50/000 درجه ی فارنهایت می رسد که در حدود 5 برابر بیشتر از دمای سطح خورشید است.

گفتنی است این فرآیند که در سطح کره زمین در حدود 50 بار در هر ثانیه رخ می دهد بر روی زندگی مردم در کره ی خاکی تاثیرات فراوان می گذارد.

بررسی ها نشان می دهند از جمله تاثیرات صاعقه زده گی و مرگ و میر حیوانات و افرادی است که در مناطق باز مانند کویر و دشت ها حضور دارند همینطور عده ای از افراد از صاعقه می ترسند و دسته ای دیگر از افراد نسبت به صاعقه و رعد و برق حساسیت دارند و علائم آلرژی در آنها شدت می گیرد.

دانشمندان ناسا در حال بررسی چگونگی شکل گیری ذرات تشکیل دهنده ی رعد و برق عوامل شکل گیری آن هستند و در حال بررسی مولکول های تاثیر گذار در پدید آمدن این رخداد طبیعی هستند. به طور متوسط هر روز 500 بار رعد و برق در زمین رخ می دهد.

دانشمندان در حال بررسی اثر اشعه ی گاما بر شکل گیری فرآیند صاعقه و رعد برق می باشند.

دانشمندان ناسا از سنسورهای ویژه ای برای بررسی و اندازه گیری میزان رعد و برق و طول موج امواج رعد و برق استفاده می کنند و در سطح زمین نیز کشتی های ردگیری صاعقه با سنسورهای متفاوت وظیفه ی ردگیری و ارتباط با ایستگاه فضایی را بر عهده دارد./ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.