يافته هاي جديد دانشمندان نشان مي دهند قاشق نقره اي باعث بهبود طعم مواد غذايي شده و طعم اين مواد را به طرز فوق العاده اي افزايش مي دهند.

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ نقره داراي تركيبات كربني زيادي است كه باعث شده سطح مواد نقره اي مولكول هاي نمكي داشته باشند و هنگامي كه مواد غذايي با اين قاشق هاي نقره اي تماس پيدا مي كند طعم غذا جديد و خوشمزه مي شوند.

بررسي ها نشان مي دهند قاشق هاي نقره اي اگرچه كمي قيمت بالايي دارند، اما از هر لحاظ براي سلامتي و بهبود كيفيت طعم غذاها مؤثرند و قادرند طعم غذاها را خوشمزه كنند.

نتايج مطالعات نشان مي دهند، افرادي كه اضافه وزن دارند و كودكان بد غذايي كه قادر نيستند هر نوع غذايي بخورند بهتر است براي صرف وعده هاي غذايي خود از اين قاشق ها استفاده كنند.
برچسب ها: قاشق ، غذا ، وزن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار