"محمدحسین یادگاری" در گفتگو با
خبرنگار دانشگاه باشگاه خبرنگاران، با با بيان اينکه جهاد دانشگاهی تابع شورای فرهنگی دانشگاه بوده و در بینش دانشجویان از آزادی عمل برخوردار نیست، گفت: اين وضعيت آسيب بزرگي براي جهاد به حساب ميآيد که در آیندهای نزدیک درصدد رفع آن برميآييم.
وي افزود: جهاد دانشگاهی در سراسر کشور واحدهایی دارد که تمامی طرحهای این جهاد تحت نظر شورای فرهنگی دانشگاه مصوب میشود و هر دانشگاه در برابر طرحهای جهاد مواضع خاص از خود بروز میدهد.
رئیس جهاد دانشگاهی کشور در ادامه تصریح کرد: جهاد دانشگاه برای انتقال فرهنگ جهاد علمی فعالیتهای گستردهای در سراسر کشور انجام میدهد، اما چون به عنوان نهاد انقلابی مطرح بوده، دست ما از فعالیتهای اجرایی کوتاه است.
یادگاری درباره همکاري و تبادلات فرهنگي، علمي و سياسي با نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه عنوان کرد: برخی از دفاتر جهاد دانشگاهی با نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری همکاری دارند.
وی در ادامه نقش نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاهها رادر پيشبرد کارهای علمی با استفاده از فرهنگ جهادی مؤثر دانست، و تاکید کرد: به مناسبت بازگشایی دانشگاه و حضور پررنگ دانشجویان از نهاد نمايندگي میخواهیم بینش دانشجويان را در زمینه کارهای تحقیقاتی و مبحث ایدهپردازی و پژوهشی و تبدیل آنها به محصولات علمی و فرهنگی تقويت کرده و موجب استقلال بیشتر نظام جمهوری اسلامی شوند.
رئیس جهاد دانشگاهی کشور اضافه کرد: برخي از افراد تعبير درستي از فرمايش رهبر معظم انقلاب درباره نرمش قهرمانانه ندارند از اينرو برای تحلیل صحیح از نرمش قهرمانانه در فرمایشات رهبری، جهاد دانشگاهی برنامههایی ذر قالب جلسات پرسش و پاسخ با حضور متخصصین دانشگاهی و حوزوی برای تنویر افکار دانشجویان در نظر دارد.
یادگاری خاطرنشان کرد: برای شفافسازی اذهان دانشجویان از قدرت و اقتدار رهبر فرزانه در سخنراني نرمش قهرمانانه؛ بايد علت را در پشتوانههای علمی، پژوهشی، سیاسی، فرهنگی و همچنین حماسه حضور مردم در انتخابات جستجو کنيم، که کدام عامل موجب چنين استحکامي در فرمايشات رهبر معظم انقلاب شده و این امر تنها توسط متخصصان امکانپذير است.
انتهاي پيام/