به گزارش
گروه بازار باشگاه خبرنگاران به نقل از ایکوپرس، سید احمد مدیرقمی مدیر مهندسی ایران خودرو ضمن بیان این مطلب گفت: رانا خودرویی در کلاس B و C با مالکیت معنوی ایران خودرو است که با توجه به ویژگیهای فنی آن میتواند پایهای برای تولید محصولات جدید در این کلاس باشد.
مدیرقمی درخصوص رانای هاچ بک اظهار داشت: نوع هاچ بک رانا، اتاق جدید بر روی پلتفرم رانا است که دارای اشتراکاتی با رانا در ناحیه جلو خودرو بوده و قسمت عقب آن با حفظ تناسبات استایل برای ارایه مدل هاچ بک طراحی شده است.
وی افزود: بازخوردهای دریافت شده از بازار درباره خودروهای هاچ بک، مهندسان ایران خودرو را به طراحی محصولی جدید دارای ویژگیهای خودروهای اسپورت هاچ بک از جمله سپر عقب جدید، اسپویلر و رینگ اسپورت واداشت.
مدیر پروژه رانا درخصوص قوای محرکه رانای هاچ بک گفت: درحال حاضر از موتور 1600 سی سی در رانا استفاده می شود که داخلی سازی شدن آن و خودکفایی کامل در تولید، موجب شد در رانای هاچ بک نیز مورد استفاده قرار گیرد.
وی افزود: از سوی دیگر استفاده از موتور ملی و یا سری EF در رانا در حال پیگیری است که تا قطعی شدن استفاده از آن موتور 1600 رانا در نوع هاچ بک تعبیه خواهد شد.
مدیرقمی از عرضه دونوع رانای هاچ بک و لوکس تا نیمه نخست سال آینده به بازار خبر داد و گفت: پیشرفت در عملیات طراحی و تولید دو پروژه به صورت هم زمان و موازی است.
وی با توجه به شرایط تحریم و محدودیتهای بینالمللی اظهار امیدواری کرد: تا نیمه نخست سال آینده دو نوع جدید رانا به بازار عرضه شود.
مدیر مهندسی ایران خودرو از اقبال بازارهای هدف صادراتی به محصول رانا خبر داد و گفت: مقصد صادرات رانا کشورهای منطقه CIS، شامل روسیه، بلاروس و اوکراین و همچنین کشورهای خاورمیانه از جمله عراق و تونس است.
وی ادامه داد: هم اکنون سفارشهایی برای صدور رانا به مناطق صادراتی دریافت شده که این امرنشان از تداوم حضور ایران خودرو در بازارهای جهانی با برند راناست.
انتهاي پيام/