براي جلوگيري از كم خوني فرزندان خود مواد غذايي آهن دار را در دستور غذايي آنها قرار دهيد.

سيد مرتضي صفوي، دانشيار دانشگاه علوم پزشكي اصفهان و متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت:‌ والدين براي جلوگيري از كم خوني فرزندان خود بايد هر روزه منابع غذايي آهن دار مانند گوشت مرغ جگر تخم مرغ حبوبات و غلات و سبزي هاي برگ سبز تيره خشكبار مثل توت خشك برگ زرد آلو، هلو و انجير خشك و كشمش را در برنامه غذايي آنها قرار دهند.

وي تصريح كرد: براي جذب آهن غذاها مصرف انواع ميوه هاي تازه به خصوص انواع ليمو، پرتغال كه حاوي ويتامين ث هستند يا آب ميوه طبيعي بعد از غذا و انواع سالاها مثل گوجه فرنگي فلفل دلمه اي كلم و گل كلم همراه غذا موثر است.

مصرف زياد نوشابه باعث خرابي دندان ها مي شود
صفوي اظهار داشت: مصرف زياد نوشابه هاي گازدار علاوه بر اينكه باعث خرابي دندان ها مي شود از رشد مناسب و مطلوب بدن و استخوان ها جلوگيري مي كند و در طولاني مدت پوكي استخوان را براي افراد درپي دارد.

وي در پايان خاطر نشان كرد: افراد مي توانند آب ،دوغ بدون گاز و كم نمك و آب ميوه هاي طبيعي را جايگزين نوشابه هاي گازدار كنند و از خوردن شكلات و چيپس و پفك مواد تغذيه اي كه سيري كاذب و بي اشتهايي را براي كودكان در پي دارد دوري كنند./ح

برچسب ها: کمبودآهن ، میوه ، ویتامین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.