با رعايت نكات تغذيه اي در دوره نوجواني مي توان نسل سالم تري به جامعه تحويل داد.

نياز محمدزاده هنرور متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: تغذيه در دوره نوجواني بايد جدي گرفته شود و پيشگيري از كمبود ويتامين و كالري ها در اين زمان به سلامت آنها در آينده منجر خواهد شد.

وي عنوان كرد: گاهي اوقات برخي از دختران و يا پسران به پرخوري عصبي و بي اشتهايي مفرط پيدا مي كنند كه براي رفع اين مشكل علاوه بر مشورت با متخصص تغذيه از روانشناسان بايد كمك گرفته شود.

وي افزود: مصرف مواد ويتامين زا و خوردن فلفل دلمه اي برخي سبزيجات مانند اسفناج و مرباتي مانند توت فرنگي كه جذب آهن مواد غذايي را بيشتر مي كند توصيه مي شود.

وي خاطر نشان كرد: از كمبودها در اين زمان از سنين نوجواني و بلوغ جلوگيري مي شود زيرا ممكن است به رشدشان اختلال وارد كند.

وي در پايان گفت:‌ از مصرف مواد غذايي مانند چاي و موادي كه مانع جذب آهن مواد غذايي مصرفي مي شود جلوگيري شود زيرا كم خوني و فقر آهن در افراد بيشتر مي شود و همچنين كمبود ويتامين d هم مانع از رشد طبيعي نوجوانان خواهد شد./ع2

برچسب ها: تغذیه ، کمبود ، ویتامین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.