بازیکنان استقلال خواستار پاداشی قابل توجه شدند؛
بازیکنان استقلال خواستار پاداشی قابل توجه شدند؛
به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران، بازیکنان تیم استقلال به مرحله نیمه نهایی راه پیدا کردند و این در حالی است که اعضای این تیم خواستار این شدند که مسئولین پاداش قابل توجهی را برای اعضای تیم استقلال در نظر بگیرند.
گفتنی است: بازیکنان استقلال که از مشکلات مالی تیم با خبر هستند، اعلام کردند که مشکلات مالی در خصوص پرداخت پیش قراردادهای اعضای تیم استقلال به مسائل مربوط به بازی های آسیایی و صعود به استقلال به مسائل مربوط به بازی های آسیایی و صعود به استقلال به مرحله ی بعدی تیم ندارد زیرا استقلال در دیدارهای آسیایی باید مورد حمایت مسئولین رده بالای ورزش قرار بگیرد و تحت حمایت باشد، اما این در حالی است که مدیرعامل تیم استقلال با شرایطی روبروست که حتی شرایط سفر به تایلند را بدست نیاورد و در تهران ماند تا به این مسائل و مشکلات رسیدگی کند و شرایط را طوری پیش ببرد که به نفع استقلال تمام شود.
شایان ذکر است: بازیکنان تیم استقلال مدعی شدند که صعود به مرحله نیمه نهایی جام باشگاه های آسیا، کمتر از فینال مسابقات نیست و برای آنها پاداش دارد.
**هتل اقامت استقلال نیمی از طلب را نمی پذیرد/حساب بدهی ها باید صاف شود
اعضای تیم استقلال باید مسائل مربوط به امور مالی خود را حل و فصل کنند زیرا در این خصوص حتی با محل اقامت خود برای بازی ها دچار مشکل شدند. شرایط آبی ها برای رفع مشکلات و مسائل مالی سخت شده است، زیرا محل اقامت آبی ها برای بازی هایی که در تهران برگزار می شود با شرایط ایده آلی روبرو نیست.
گفتنی است: اعضای تیم استقلال برای پرداخت طلب هتلهای محل اقامت، به پرداخت نیمی از طلبها رضایت دارند، اما مسئولین هتلها اخیراً نمی پذیرند و این موضوع باعث شد که شرایط دچار تغییر شود و استقلالی ها برای پرداخت طلب به هتلها دچار مشکل شوند. هتل محل اقامت آبی ها این موضوع را نمی پذیرند و خواستار تمام طلب خود هستند، به همین دلیل آبی ها باید بدهی خود را در این خصوص صاف کنند و مشکلات را رفع و رجوع کنند.
شایان ذکر است: اعضای مسئول تیم استقلال اعلام کردند که شرایط برای رفع این مشکلات، ایده آل نیست و از طرفی آنها خواستار رسیدگی مسئولان رده بالای تیم شدند تا در این خصوص مسائل رفع و رجوع شود زیرا مدیریت تیم استقلال شرایط مناسب برای رفع تمام این مشکلات را ندارند به همین دلیل مسئولین باید در این خصوص آنها را یاری کنند./مح