معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری از تولید سالیانه 62 تن گوشت بلدرچین و 38 تن تخم بلدرچین در استان خبرداد و گفت: 60 هزار قطعه بلدرچین بصورت صنعتی در استان تولید می شود.
حسین نگهدار افزود: پرورش بلدرچین در مازندران به لحاظ شرایط مناسب، مورد توجه و تقاضای مردم استان جهت تولید گوشت و تخم خوراکی قرار داشته است.
وي با بیان اینکه بدلیل توجیه اقتصادی قطعاً در آینده شاهد توسعه کمی و کیفی پرورش بلدرچین در استان خواهیم بود تصریح کرد: پرورش بلدرچین به لحاظ اقتصادی دارای فواید و محاسن زیادی نسبت به سایر رشته های صنعت طیور از جمله میزان رشد سریع، کوتاه بودن طول دوره پرورش، مقاومت در برابر بیماری ها، میزان بالای تخم تولیدی، تولید گوشت و ارزش غذایی فراوان تخم بلدرچین بوده است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران افزود: ظرفیت ایجاد شده برای پرورش بلدرچین به صورت صنعتی در استان بیش از 150 هزار قطعه گوشتی بوده که در حال حاضر با ظرفیت 60 هزار قطعه در حال فعالیت است.
نگهدار افزود : با توجه به شرایط خوب محیطی و مقاومت پرنده و وفق حیوان با محدودیت در محیط های مختلف به لحاظ فواید زیاد گوشت و تخم، پرورش بلدرچین به صورت سنتی در سطح استان در حال توسعه است./س