مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری از تولید بیش از هزار و 500 تن گوشت مرغ در واحدهای مرغ گوشتی این شهرستان خبر داد

قاسم نژاد در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری گفت : شهرستان ساری با داشتن بیش از 300 واحد مرغ گوشتی به ظرفیت جوجه ریزی سه میلیون و 800 قطعه جوجه در هر دوره از پتانسیل بالای تولید گوشت سفید در سطح استان برخوردار است

وی افزود: در پنج ماه نخست امسال پرورش دهندگان مرغ گوشتی شهرستان ساری اقدام به جوجه ریزی بیش از هشت میلیون و 300 هزار قطعه کردند که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از رشد چشمگیری برخوردار بوده است.

وی  ارزش ریالی این تعداد جوجه ریزی را بیش از 812 میلیارد ریال برآورد کرد./ب

برچسب ها: تولید ، مرغ ، ساری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.