وی در ادامه گفت: برای تشخیص این ویروس در نمونه های گیاهی و اطمینان از در اختیار گذاشتن نهاده های سالم برای کشاورزان از روش الایزا استفاده می شود که در این روش نیاز به استفاده از آنتی بادی علیه پروتئین سطحی ویروس است.
سمیعی در خصوص طرح تولید آنتی بادی پلی کلونال علیه ویروس تریستزای مرکبات با استفاده از فناوری پروتئین نوترکیب گفت: در این طرح دکتر محمدرضا صفرنژاد از بخش تحقیقات ویروس شناسی موسسه تحقیقات گیاه پزشکی کشور، سیدقاسم حسینی سالکده عضو هیئت علمی پژوهشکده بیوتکنولوژی و مسعود شمس بخش عضو هیئت علمی تربیت مدرس.
وی افزود: بیان پروتئین نوترکیب با تراریخت کردن پلاسمید حاوی ژن کد کننده پروتئین پوشش در باکتری Ecoli و رشد دادن سلول های میزبان در یک محیط مناسب، تحریک بیان و در پایان با لیزرکردن سلولها و بررسی پروتئین ها روی ژن SDS_PAGE برای تائید حضور پروتئین نوترکیب، ممکن گردید.