به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز، محمدجعفر صادقي افزود: تنوع آب وهوا يي و شرايط مساعد پرورش طيور موجب شده است تا فارس به يكي از مناطق مستعد پرورش ماكيان به ويژه شترمرغ تبديل شود.
وی ادامه داد: در سه سال گذشته در استان فارس۸۷ تن گوشت شترمرغ توليد شد و پيش بيني مي شود امسال واحدهاي فعال در اين استان ۵۰ تن گوشت و دو هزار و ۸۰۰تخته پوست شترمرغ توليد كنند.
به گفته صادقي ، فارس به لحاظ بازار محصولات حاصل از پرورش شترمرغ ، فروش گوشت و پوست اين پرنده در وضعيت بسيار مطلوبي در كشور قرار دارد و با ايجاد صنايع جانبي مي تواند به وضعيت مطلوب تري برسد.
وي بیان کرد: هم اينك در استان فارس چهار واحد پرورش شترمرغ با ظرفيت ۱۰۰ قطعه مولد و دو هزار و۵۰۰ قطعه پرواري فعال است و شش واحد ديگر با ظرفيت ۴۰۰قطعه مولد و شش هزار و ۵۰۰ قطعه پرواري با پيشرفت فيزيكي ۳۰ تا ۷۰ درصد در دست اجرا است.
معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد كشاورزي فارس گفت: همچنين پنج واحد پرورش بوقلمون گوشتي با ظرفيت ۱۷ هزار قطعه در فارس فعال است و ۱۷ واحد با ظرفيت ۵۰ هزار قطعه با پيشرفت فيزيكي ۲۰ تا ۹۰ درصد نيز درحال ايجاد است.
صادقي بيان كرد: همچنين سالانه ۲۴ هزارتن بوقلمون دركشور توليد مي شود كه از اين ميزان ۳۰۰ تن آن به استان فارس تعلق دارد.
وي ، نوسان قيمت نهاده هاي ذرت و سويا و تاثير آن در قيمت فروش گوشت بوقلمون در فصول مختلف ، نبود كشتارگاه مخصوص شترمرغ و بوقلمون، نفوذ دلال ها و واسطه ها در خريد و فروش توليدات مزارع پرورش شترمرغ و بوقلمون را از مشكلات فراروي اين صنعت بيان كرد./س