"فریدالدین حدادعادل" در گفتگو با
خبرنگار احزاب باشگاه خبرنگاران، درباره رأی الهه راستگو به قالیباف به عنوان شهردار تهران اظهار داشت: راي راستگو براساس نظر شخصي و برداشت وي از عملکرد شهردار تهران بوده است.
وی با بیان اینکه واکنش اصلاحطلبان به رأی راستگو از دو جهت قابل فهم است، گفت: پیروزی قالیباف بر هاشمی ضربه بسیار سخت به هاشمی و وجهه اصلاحطلبان خصوصا کارگزاران بود.
این فعال سیاسی با بيان اينکه احزاب بر مبنای جمعبندی تیمی به فعالیتهاي سياسي در جامعه میپردازند، گفت: مقررات حزبي هر نوع استقلال عمل و تصميم فردي را از شخص ميگيرد لذا عمل نکردن فعالان سياسي همچون راستگو به تعهدات گروهي يکي از آفتهاي حزبي در کشور به حساب ميآيد که بايد مورد بحث و بررسي قرار گيرد. عضو
جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی به انتصاب "عباس جدیدی" به عنوان معاون شورای شهر اشاره و تصریح کرد: مهمتر از قصه رأی ندادن راستگو به هاشمی، انتصاب عباس جدیدی به این سمت از سوی مسجدجامعی بود که بسیار سوالبرانگیزتر بود.
حدادعادل گفت: شخصی که به جز تشک کشتی چیز دیگری را نمیشناسد، چگونه میتواند مسئولیت نظارت شورا بر شهرداری بزرگی همچون تهران با این چند هزار میلیارد تومان بودجه برعهده بگیرد.
وی با بیان اینکه با شناختی که از چهره فرهنگی، عملی "احمد مسجدجامعی" سراغ داریم انتصاب جدید بسیار سوالبرانگیز است، گفت: شخصی که در پیشینه خود هیچ سبقه سیاسی نداشته چگونه میتواند به انجام وظیفه نظارتی در شورا بپردازد، به اعتقاد من این انتصاب بسیار معنادارتر از عملکرد راستگو در شوراي شهر است.
عضو جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: گاهی اوقات ما با پرداختن به مسائلی مثل رأی دادن راستگو به قالیباف قصد فرار به جلو را داریم و از پرداختن به مسائلي همچون انتصاب جدیدی استنکاف میکنیم.
حدادعادل ادامه داد: راستگو در انتخاب شهردار مصالحی را فراتر از مسائل حزبی در نظر داشته که براساس آن عمل کرده و احتمالا بنا به اعتقاد وی، مدیریت قالیباف برای مردم تهران فایدهاش بسیار بیشتر از انجام تعهدات حزبی است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: به طور طبیعی هم راستگو و هم عرصه سیاسی از این پس میپذیرند که وی مورد مهر و توجه اصلاحطلبها قرار نخواهد داشت.
انتهای پیام/