اقدس مقدم محقق و تولید کننده عسل در گفتگو با
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران در مورد تشخیص عسل طبیعی از عسل تقلبی گفت: متاسفانه بیشتر عسل هایی که در بازار موجود است تقلبی بوده و تحت عنوان عسل ارگانیک عرضه می شود.
وی در ادامه با بیان اینکه مردم باید از مفهوم عسل ارگانیک اطلاع داشته باشند خاطر نشان کرد: عسل مرغوب از زنبورهایی بدست می آید که در زمان باروری به مدت 3 تا 5 ماه از شهد گل ها نوشیده و در محیطی که بارندگی و شرایط آب و هوایی مناسبی نیز داشته، کوچ داده شوند.
مقدم آزمایش کردن عسل در آزمایشگاه را تنها راه تشخيص میزان خلوص و مرغوبیت عسل دانست و یاد آور شد: بیشتر افراد باید آگاهی از سطح ساکاروز عسل اقدام به خرید آن می کنند واین در حالی است که برای شناسایی درجه خلوص عسل 17 فاکتور وجود دارد که فقط آزمایشگاهها قادر به تعیين آن هستند.
همچنین، روشهایی غیر عملی که در میان عوام برای شناسایی عسل مرغوب از جمله آتش زدن مقداری از عسل یا ریختن آن در خاک بکار گرفته می شود در تعیین سطح خلوص عسل بی اثر است.