يك متخصص طب سنتي گفت: ميوه هايي مثل زردآلو، آلوچه، گیلاس، آلبالو، شاه توت، هلو و شفتالو ( با توجه به مزاج افراد) ميوه هاي مفيد براي پيشگيري از گرمازدگي است.

به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از  وب دا؛دكتر مجيد امتيازي  با اشاره به هواي گرم و خشك استان يزد اظهاركرد: با آغاز فصل تابستان به لحاظ داشتن مزاج گرم و خشك از نظر فصلی و از طرف ديگر شرايط اقليمي و آب و هواي گرم و خشك يزد بايد تمهيداتي برای پيشگيري از بروز گرمازدگي انجام داد.

وي با بيان اين كه فصل گرم سال براي افرادي كه ذاتا داراي مزاج گرم و خشك هستند آزار دهنده­تر است، افزود: بهترين روش برای پيشگيري از گرمازدگي نوشيدن مايعاتي است كه ميل به سردي و تري دارند.

وي با تاكيد بر اين كه در مصرف نوشيدني ها نبايد اسراف و زياده روي كرد، گفت: اسراف در مصرف نوشيدني ها موجب آسيب به ساير ارگان هاي بدن مي شود.

دكتر امتیازي شربت خيار را يكي از نوشيدني هاي مفيد در تابستان عنوان كرد و گفت: برای تهيه اين شربت مي توان از چند عدد خيار به همراه مقداري سكنجيبن و گلاب استفاده كرد.

اين متخصص طب سنتي در ادامه گفت: شربت تخم بالنگو به تنهايي يا با مخلوطي از شكر و سكنجبين و گلاب نيز مي تواند مفيد باشد.

دکتر امتيازي شربت تخم شربتي، شربت تخم خرفه، گل خواصي و شربت خاكشي بهمراه مقداري گلاب و شكر و آب را از ديگر نوشيدني هاي مفيد دانست.

رئيس سلامتكده طب سنتی اردكان گفت: ميوه هايي مثل زردآلو، آلوچه، گیلاس، آلبالو، شاه توت، هلو و شفتالو ( با توجه به مزاج افراد) را از ديگر ميوه هاي مفيد براي پيشگيري از گرمازدگي عنوان كرد و افزود: افراد دقت داشته باشند در مصرف این دسته خاص از میوه ها زياده روي نكنند.

اين متخصص طب سنتي در پايان خاطرنشان كرد: مصرف ميوه هاي همچون گرمك، طالبی، هندوانه، شربت زرشك و ريواس به صورت متعادل و با احتياط از ديگر مواردي است كه مي توان جهت پشگيري از گرمازدگي بهره برد.

برچسب ها: گرما ، طب ، شربت ، هلو
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار