عفت یگانه متخصص طب سنتی و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار باشگاه
خبرنگاران گفت: یونجه سرشار از ویتامین های ،A،B،C،E،K،G و مواد معدنی کلسیم، فسفر،
کلر، سدیم، پتاسیم و سیلیسیوم است که تمامی این عناصر برای سلامتی اعضای بدن بسیار
مؤثر هستند.
وی افزود: تحقیقات نشان می دهد که یونجه 1/5 برابر بیشتر از غلاتی مانند گندم و ذرت پروتئین داشته که حاوی اسیدهای آمینه حیاتی مانند ارژینین، لیزین، ترونین و تریبتوفان است و مکمل هر کمبود رژیم غذایی هستند.
این متخصص اظهار داشت: منیزیم موجود در این گیاه برای بهبود دستگاه گوارش و ساخت انسولین در بدن انسان ضروری و نقشی مؤثر دارد.
یگانه تصریح کرد: یونجه کمی ملین و ادرار آور بوده و در درمان التهاب مثانه و ورم اثر شایانی دارد و نیز با تسریع حرکات رودی معده، دستگاه گوارش را تقویت می کند.
وی خاطرنشان کرد: عصاره یونجه و برگ های تازه آن در رفع اختلالات قلبی عروقی مؤثر و نیز غنی از کلروفیل است که برای بیماری های تنفسی به خصوص ریه مناسب است.
این متخصص طب سنتی عنوان کرد: چای یونجه برای درد مفاصل مفید و به خاطر عناصر قلیایی اش به قلیایی شدن غذا در بدن کمک می کند.
شایان ذکر است؛ 6 یا 7 فنجان چای یونجه به مدت 2 هفته موجب رفع و بهبود درد مفاصل می شود.
مصرف آب یونجه مخلوط با آب هویج و کاهو به طور روزانه رشد موها را تسریع و موجب تقویت ریشه مو می شود./ع2