«معنای کفر، شرک و بدعت از نظر وهابیت»، «شرک از نظر وهابیت»، «توحید از نظر وهابیت»، «نقد دیدگاه سلفیان»، «شریعت از نظر وهابیت»، «ضرورت پرداختن به بحث وهابیت»، «آیا طلب شفا از قبور انبیا و صالحان، شرک است؟»، «آیا نامگذاری به عبدالنبی و عبدالحسین شرک است؟»، «شریعت از نظر وهابیت»، «آیا طلب شفاعت از پیامبر اسلام(ص) و صالحان شرک است؟»، «آیا ساختن بنا روی قبور و مسجد در کنار آنها بدعت و شرک است؟»، «آیا نذر و قربانی کردن برای صالحان و مؤمنان، شرک و حرام است؟»، «آیا پیروی از اکثریت معیار حق و حقگرایی است؟» و «آیا عقیده به عصمت اهلبیت(ع) غلو است؟» از جمله موضوعاتی که زیر مجموعه فصلهای اصلی این کتاب به آن پرداخته شده است.
وهابیان، گروهی افراطی هستند که عمری کمتر از 2 قرن دارند. آنها با کمک قدرتهای استعماری و زیر چتر افکار انحرافی محمد بن عبدالوهاب به قدرت رسیدند. بعدها دلارهای نفتی نیز به کمک آنها آمد تا مثلث شوم زور، تزویر و زر کامل شود.
این گروه خود را از اهلسنت میداند درحالی که عقاید و رفتاری خلاف بیشتر اهل سنت دارند. آنان از مسلمانی جز ظواهر آن چیزی را به ارث نبردهاند. بدین ترتیب، با کمکهای مالی به دولتهای اسلامی میکوشند باورهای پست و منحرف خود را میان مسلمانان تبلیغ و ترویج کنند.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، وهابیان که این انقلاب را مخالف اهداف خود مشاهده میکردند، تبلیغات گستردهای بر ضد شیعیان به راه انداختند که القای شبهههای دینی میان مردم بهویژه جوانان، یکی از آنها بود. وهابیان چون از رویارویی با علمای شیعه هراس داشتند، با رواج این شبههها باور مردم را هدف قرار دادند.
عالمان دینی و فرهیختگان این مرز و بوم وظیفه دارند پاسخهای مستدل به این شبههها را تنظیم کنند و در گام بعدی، فن و تدبیر تازهای به کار گیرند و به جای دفاع، با طرح ایرادهای اصولی و مستند و طرح تناقضهای وهابیت با قرآن و سنت و عقل، به یاری مسلمانان بشتابند که در این زمینه رسانه صدا و سیما به عنوان ابزاری مدرن و پردامنه، در پیشبرد این هدف، نقش مهم و حساسی دارد.
کتاب «پاسخ به پرسشها و شبهههای وهابیت» توسط حجج اسلام سید حسین اسحاقی و علی باقر شیخانی تالیف شده و به همت مرکز پژوهشهای اسلامی صدا و سیما در شمارگان هزار و 500 عدد و قیمت 35 هزار ریال منتشر شد./س