"دبیر سابق دفتر تحکیم وحدت" افراط و تفريط را دو آسیب مهم برای تولید علم و نشاط سیاسی در دانشگاه دانست و گفت: اشخاصی با نام پويايي به دنبال بهره‌برداري از دانشجوها و تشکل‌ها به عنوان پياده نظام خود هستند و برخی دیگر با نام دفاع از توليد علم اجازه نشاط سياسي و فعالیت‌های سیاسی را در دانشگاه نمی‌دهند.

مهدي اميريان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه باشگاه خبرنگاران عملکرد رسانه ملی در رابطه با تولید برنامه‌هایی که دغدغه عموم جامعه است  را قابل تقدیر دانست و اظهارداشت:د بهتر است در مناظره‎ها از تمام سلایق که در چهارچوب نظام فعالیت‌ می‎کنند دعوت کرد و نباید در این رابطه مصلحت اندیشی صورت پذیرد؛ چرا که تبادل دیدگاه‎های گوناگون می‌تواند بسیار سازنده باشد.

وي افزود: در مناظره روز جمعه که موضوع آن "نشاط سیاسی و تولید علم" بود، درست است که افرادی که دعوت شده بودند، همگی اهل علم و صاحب نظر بودند، اما چيدمان اشخاص ترکيب مناسبی نداشت.

امیریان از نحوه مدیریت برنامه توسط مجری نیز انتقاد کرد و بیان داشت: آقای حیدری نیز نتوانست بحث را در چهارچوب سوژه اصلی کنترل کند و منجر به پراکنده گویی میهمانان شد و نتیجه حاصل نشد.

اميريان دانشگاه را جایگاه علم به دور از احساسات و مهمترین نهاد رسیدگی به مسایل و آسیب‌های سیاسی دانست و تصریح کرد: دانشگاه محيطي فارغ از هيجانات کاذب بوده و می‌تواند فضاي علمي را در کنار نشاط سیاسی به‌وجود آورد و پرداختن به مسائل سیاسی ضربه‌اي به توليد علم در دانشگاه نیز نخواهد زد، اما در مناظره روز جمعه این مسئله به خوبی تبیین نشد.

این فعال دانشجویی دو آسيب مهم را در رابطه با نشاط سياسي و توليد علم افراط و تفريط دانست و گفت: اشخاصی با نام پويايي و نشاط سياسي به دنبال بهره‌برداري شخصی هستند و دانشجویان و تشکل‌ها را به پیاده نظام خود بدل می‌کنند و با نام دفاع از توليد علم هرگونه فعالیت سیاسی در دانشگاه را نهی کرده و نشاط سياسي را در دانشگاه مختل می‌کنند.

دبير سابق دفتر تحکيم وحدت خاطرنشان کرد: با توجه به رهنمودهاي مقام معظم رهبري در ارتباط با دانشجويان و تشکل‌های دانشجویی اين مسئله را درک کرديم که افراط و تفريط باید از دانشگاه دور شود و دانشجويان بايد در کنار تولید علم به کارهای سياست نیز بپردازند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار