به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز، محمدیان در گفتگو با خبرنگاران افزود: این امر در میان مدت، رغبت و تمایل مردم برای مصرف محصولات آبزی را ارتقا داده و با افزایش تقاضا در بازار مصرف، راه برای توسعه مراکز پرورشی و ایجاد زمینه اشتغال مولد در این بخش تولیدی؛ اقتصادی، از رشد قابل توجهی برخوردار خواهد شد.
وی ادامه داد: با برنامهریزیهای انجام یافته، محل مناسب از نظر امکانات دسترسی به سایر امکانات رفاهی، به صورت تخصصی و کارشناسی در وهله اول در محدوده کلان شهر تبریز اجرایی میشود و با توجه به حمایتهای سازمان، شیلات ایران و نهادهای اجتماعی در سطح استان، مقدمات ایجاد آن فراهم شده و از محل صندوق توسعه ملی، اعتبارات مورد نیاز قابل تامین خواهد بود.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان با اشاره به اهمیت استفاده از محصولات آبزیپروری در ارتقا سلامت جامعه گفت: تلاش براین است با بر طرفسازی مشکلات اجرایی این طرح، بزودی این بازارچه در کلان شهر تبریز، با استقراریابی در مکانی مناسب، فعالیت خود در خدمت رسانی به مردم را آغاز کند.
محمدیان تولید سالانه انواع محصولات آبزی در استان را، سالانه 4 هزار و 300 تن تولید اعلام کرد و افزود: مصرف سرانه آبزیان هم اکنون در سطح آذربایجانشرقی به بیش از 4.5 کیلوگرم در سال افزایش یافته و میزان مصرف سالانه آبزیان به رقم چشمگیر 16 هزارتن افزایش یافته است/س