بيش از 500 تن شيره انگور در فارس توليد شد.


به گزارش  سرويس اقتصادي باشگاه خبرنگاران شيره انگور يکي از فرآورده هاي جانبي تاکداران استان فارس است و علاوه بر اينکه با ارده مصرف مي شود در فصل زمستان با برف مخلوط  و بسيار خوش طعم و خوش مزه است.
شيره انگور ضد نفخ ، درمان کننده يرقان ، تسکين دهنده دردهاي رماتيسم و وريدي و سرشار از ويتامين a ، b و c است.
فارس با 78 هزار و 646 هکتار سطح زيرکشت انگور و توليد سالانه بيش از 620 هزار تن محصول از لحاظ سطح زير کشت و توليد محصول مقام نخست کشور را دارد.
عمده انگور فارس در شهرستانهاي شيراز ، فيروزآباد ، کوار، ممسني ، کازرون ، داراب و اقليد برداشت مي شود.
ارقام انگور فارس به ترتيب زمان برداشت ياقوتي ، بيدانه کشمشي، عسگري ، رطبي ، شاهرودي و شيرازي ريش بابا است.

برچسب ها: انگور ، فارس ، تولید
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار