به گزارش
خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، ستار محمودی قائم مقام وزارت نیرو گفت: عملکرد اين وزارت خانه، دارای بركت های زيادي است که مي توان در توسعه روشنايي، بهداشت، رفاه اجتماعي و غيره مشاهده كرد.
قائم مقام وزير نيرو تصریح کرد: تاثير وزارت نيرو را در هيچ كجا نمي شود ناديده گرفت ازجمله اقتصاد، تجارت، حمل و نقل، امنيت، كشاورزي و هرجايي كه توسعه يافته است.
محمودي فضاي كار در وزارت نيرو را مانند كار كردن در مسجد دانست و گفت: وزارت نيرو مكاني مقدس و آرامش بخش است.
قائم مقام وزير نيرو بزرگترین افتخار اهالي وزارت نيرو را رضايت مردم خواند و ادامه داد: كاركنان وزارت نيرو رونق پيشه خود را در رضايت الهي و دستان با كرامت مردم جستجو مي كنند.
محمودي گفت: وزارت نيرو در توليد دانش ملي سهم بالايي دارد و وزارتخانه اي سربلند با دانش واقعي و قابل اتكا است.
وي گفت: در وزارت نيرو مردم تنها مشترك و ارباب رجوع مانيستند بلكه ذي نفع و شريك ما نيز محسوب مي شوند و خوشبختانه پيوند مطمئني بين حاكميت و مردم وجود دارد.
وي افزود: اين وزارتخانه با مشكلاتي هم مواجه است که ازجمله مي توان به محدوديت منابع طبيعي، محدوديت منابع مالي، سرمايه گذاري نامولد زمينگير شده و عدم توازن دخل و خروج اشاره كرد.
وي به رقباي سرسخت وزارت نيرو اشاره كرد و گفت: وزارت نيرو وارد مسابقات ليگ برتر مديريت دولت تدبير و اميد شده است كه بايد از اين مسابقه سربلند بيرون بيايد و شرط اينكه بخواهيم سربلند بيرون آييم، اين است كه بايد در اين ليگ سلامت حركت كنيم.
وي ادامه داد: از جمله قوت هاي اين وزارتخانه كه مي توان به آنها اشاره كرد خوشنامي، ظرفيت هاي تخصصي، حضور منابع انساني با دانش و توانمند، برخورداري از ظرفيت هاي محققان، توليدكنندگان، پژوهشگران، پيمانكاران و مشاوران، خصلت آموختن و ياد دادن و احترام به مردم است.
وي بر لزوم ارتباط مدیران با رسانه ها تاکید کرد و گفت: بايد يادمان باشد كه حضور رسانه ها را نه به عنوان يك تهديد بلكه فرصت بدانيم و با تسلط در كار خود نقدهاي آنها را شنيده و خود را ارتقا دهيم.
وي اظهار داشت: امروز در كشور فضاي شادابي و اميد برقرار شده و جامعه داراي يك انرژي نو شده است.
وي گفت: از تمامي مديران و همكاران مي خواهم هماهنگي و همكاري و همفكري را سرلوحه خود قرار دهند و در طي مسير هدف ها را مشخص كنند.
وي افزود: اولويت بندي در كارها بايد در نظر گرفته شود و مشورت گيري و مشورت پذيري وجود داشته باشد.
وي ادامه داد: نگاه برنامه اي به جاي نگاه پروژه اي، تقويت تعصب و اخلاق حرفه اي، توجه به سلامت و شفافيت در كارها، مدير اقتصادي بودن و نه مدير هزينه اي، قرار گرفتن هر شخص در فعالیت مرتبط با رشته و حرفه، توجه به سياست هاي عدم تمركز، توجه به تمام نقاط كشور براي تامين آب و برق و توجه به اقتدار مديريتي در صنعت آب و برق بايد در نظر گرفته شود.
وي در پايان برنامه ارایه شده از سوی وزیر نیرو به مجلس شورای اسلامی را میثاق این وزارتخانه در دولت یازدهم نام برد وخاطرنشان كرد: كيفيت بايد جوهره کار ما باشد و از تمام همكاران مي خواهم ميثاق وزارت نيرو را كه با خرد جمعي مديران صنعت آب و برق آماده شده است، با تمام تلاش به مرحله اجرا در بياورند.
انتهاي پيام/