مدير عامل شركت آب و فاضلاب كاشان از برگزاري همايش ملي بحران آب در هفتم شهريور امسال با حضور مسوولان وزارت نيرو و شركت مهندسي آب و فاضلاب كشور در دانشگاه آزاد اسلامي اين شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اصفهان ، محمد رضا اسدي اظهار كرد: در اين همايش صاحب نظران و كارشناسان سراسر كشور به صورت گفتاري و در قالب سخنراني به بررسي بحران آب در منطقه كاشان و راهكارهاي برطرف كردن آن خواهند پرداخت.
وي افزود: سومين همايش از سلسله همايش‌هاي خشكسالي، چالش‌ها و راهكار‌ها با عنوان بحران آب در دشت كاشان با محوريت مديريت مصرف و فرونشست‌ها برگزار مي‌شود.
وي تصريح كرد: ۴۵ مقاله از سراسر كشور به دبيرخانه اين همايش ارسال شده كه از اين تعداد ۱۰ مقاله براي ارائه در روز همايش انتخاب شده است.
اسدي تاكيد كرد: برگزاري چنين همايش‌هايي مي‌تواند در توجه جامعه به چالش بحران بي‌آبي در منطقه و همكاري مردم براي عبور از اين بحران تاثيرگذار باشد.
وي گفت: اين همايش به ميزباني دانشگاه آزاد اسلامي و همكاري شركت آب و فاضلاب كاشان، فرمانداري و برخي دستگاه هاي مربوط برگزار مي شود/ س

برچسب ها: اصفهان ، همایش ، ملی ، بحران ، آب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.