وی افزود: همچنین، این ویتامین بدن را در مقابل مشکلات ناشی از آلودگی های زیست محیطی محافظت می کند به همین دلیل مصرف موادغذایی حاوی ویتامین سی در فصل هایی که احتمال آلودگی هوا بیشتر است افزایش یابد .
این متخصص اظهار داشت: مصرف ویتامین C تا 70 درصد در افراد سیگاری و تا 30 درصد غیر سیگاری خطر بروز سکته های مغزی را کاهش می دهد.
رضایتی تصریح کرد: استفاده از مواد غذایی حاوی این ویتامین با بهبود عملکرد رگها موجب افزایش کارایی دستگاه گوارش خون می شود.
وی خاطر نشان کرد: مصرف بیش از حد ویتامین C می تواند موجب بروز چون اسهال، رنگ کلیه و تکرار ادرار شود
این متخصص تاکید کرد: هر نوع تکرار ادراری، نشانه افزایش مصرف ویتامین C نیست ، اما باید به تکرار ادرار حساس بود./ع2